Nieuws

De cursusomschrijving van KCA is aangepast n.a.v. nieuwe wettelijke eisen.

Nieuw: Taalcursus Nederlands voor Poolstaligen!!!!!

Basis– en vervolgcursussenpoland

ADR voor Transportplanners

Zaterdag 28 januari start de ééndaagse cursus gevaarlijke stoffen voor de transportplanners.

Meer informatie: lees verder

Opleiding Transportplanner (Gratis met UWV scholingsvoucher!!!)

Op zaterdag 18 februari 2017 gaat de opleiding Transportplanner weer van start..

Meer informatie: lees verder

Het UWV kan jou een opleidingsbudget aanbieden van maximaal € 2.500.- inclusief BTW. Dit bedrag wordt als subsidie verstrekt als je een opleiding volgt voor een zogenaamd ‘kansberoep’.  Het vak Transportplanner is een ‘kansberoep’.Het UWV noemt dit budget een ‘scholingsvoucher voor werkzoekende’.

Met deze scholingsvoucher krijg je een vergoeding voor alle kosten die te maken hebben met de opleiding: cursuskosten, lesmateriaal en examengeld. De opleiding Transportplanner wordt hiermee volledig gratis. Je kunt zelfs de vervolgopleidingen volgen om de kans op een baan te vergroten.

Je maakt kans op dit opleidingsbudget als je als werkzoekende staat ingeschreven bij het UWV (en een WW-uitkering ontvangt) of werkt als zelfstandige (ZZP’er) maar een baan in loondienst wil of op dit moment werkt maar je wilt laten omscholen.

De aanvraagprocedure bij het UWV is heel eenvoudig. Wij vertellen je er graag meer over en helpen je ook met het correct invullen van de aanvraag. Vraag je scholingsvoucher direct aan: het aantal vouchers is beperkt!!!

Twee nieuwe opleidingen toegevoegd

Veilig werken met de bosmaaier  en Veilig werken met de motorkettingzaag. Beide trainingen worden ook in het Pools verzorgd.

De Nieuwe bedrijfsfilm van IMAG Opleiding & Advies

Nieuwe website IMAG Opleiding & Advies Online

De techniek op internet gaat snel en de wensen van onze klanten hebben onze hoogste prioriteit daarom werd het tijd voor een nieuwe website voor IMAG Opleiding & Advies. Naast een nieuw verfrissend design zijn er vele andere verbeteringen doorgevoerd. Met name op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van informatie. Wij hopen dat het een aangename ervaring zal zijn en natuurlijk staan we open voor verbeteringen en suggesties.

 

Top 5 van de meest populaire cursussen/trainingen:

1) De nascholingstraining Digitale Tachograaf

2) De Basiscursus VCA en VCA VOL

3) Veilig werken aan de weg

4) De eendaagse veiligheidstraining vorkheftruck

5) De veiligheidstraining Aanslaan van lasten en de Bovenloopkraan

Veilig werken met de Bobcat/Skid loader

In juli wederom de veiligheidstraining Bobcat/skid loader georganiseerd te Noordwijkerhout. Op één avond de theorie en één avond de praktijk. De training werd afgesloten met een toets van 45 MC vragen.

 

Ook voor deze multifunctionele machines dient de werknemer een gebruikers- en veiligheidsinstructie te krijgen om zodoende veilig en verantwoord met deze machines te kunnen werken.