Opleiding Transportplanner

Opleiding Transportplanner

Inleiding cursus transportplanner:

Om transporten van goederen goed te organiseren is een gedegen en gestroomlijnde organisatie nodig met een planningsafdeling als het kloppende hart binnen het transportbedrijf.

Elke rit moet vooraf  goed worden gepland: de juiste vrachtwagens moeten worden geselecteerd, de laadruimte moet optimaal worden benut en de beste route moet worden uitgestippeld. En dan moet er ook een goed onderbouwde prijs worden gemaakt op basis van een actuele calculatie. Dat is het werk van de transportplanner.  Een uitermate boeiend vak met een goed toekomstperspectief!!!

Het vacatureaanbod neemt maandelijks weer toe in de transportsector. Gelukkig weer positieve berichten uit een sector die het de afgelopen jaren toch enorm zwaar heeft gehad. Dus zijn er weer voldoende kansen op een mooie baan binnen de transport en logistiek branche.

Maar om de taken van de transportplanner uit te voeren is  gespecialiseerde kennis en deskundigheid nodig. Meer informatie over het beroep, de opleiding, cursusdata en prijzen:

www.transport-planner.nl

Zaterdag 14 september 2019 gaan we weer van start met de opleiding Transportplanner!!!

planners